arborator-denim-company-maastricht-haarlem-slider-foto-content arborator-denim-company-maastricht-haarlem-arborator-wit-onder arborator-denim-company-maastricht-haarlem-merken-logo-iron-heart

Iron Heart Jeans kopen bij Arborator Denim Company

Shinichi Haraki richtte The Works Inc en het merk Iron Heart op in 2003. Na 20 jaar werkzaam te zijn geweest in de kledingindustrie in Japan, als patroonmaker voor Edwin en doorgegroeid tot ontwerper en producent/regisseur voor het bedrijf, besloot hij zijn schat aan ervaring en zijn passie voor motors in zijn eigen kledingmerk te stoppen. De focus van zijn merk ligt op zware denim en duurzame stoffen, ontworpen voor de Japanse motorwereld.

arborator-denim-company-maastricht-haarlem-merken-logo-donker-iron-heart
arborator-denim-company-maastricht-haarlem-gescheurde-rand-boven-geel-v2
arborator-denim-company-maastricht-haarlem-merken-logo-donker-iron-heart

Iron Heart Jeans, gemaakt voor motorrijders

Iron Heart is oorspronkelijk ontworpen en gemaakt voor motorrijders, en tot op de dag van vandaag staat die focus centraal in het ontwerp en de productie van de kleding. Haraki weet dat zijn kleding bij veel liefhebbers in de smaak valt. Iron Heart-jeans zijn meestal gemaakt van zware denim stoffen en ontworpen voor duurzaamheid en bescherming van motorrijders. Iron Heart-kleding houdt vast aan materialen, zoals flanel, denim en chambray en stijl. Het ontwerp van de overhemden en jackets is gebaseerd op populaire leger- en motorkleding die de tand des tijds heeft doorstaan. Sommige ontwerpen, bijvoorbeeld de 25oz XHS (extra heavy selvedge) denim jeans, hebben de grens van wat er wordt geweven en genaaid verlegd: “over-engineered is ons uitgangspunt.”

arborator-denim-company-maastricht-haarlem-gescheurde-rand-onder-geel-v2

Shop Iron Heart in onze Winkels

Visit our store

Visit our store

Winkel Haarlem

Bekijk winkel

Dit vinden onze klanten

De roots van Arborator Denim Company

1984 “Martijn, doe je jas aan.” Ma staat al buiten. De boterhammen in een papieren zakje, de thermoskan gevuld met koffie. “Kom, we moeten opschieten: De klok wacht niet op ons.” Het is 4 uur, we rijden naar de bloemenveiling in Aalsmeer. Het is spannend. Iedere keer opnieuw. Er is geen tijd te verliezen. Letterlijk. De klok bepaalt.

arborator-denim-company-maastricht-haarlem-home-de-roots-zwart-wit-v2
arborator-denim-company-maastricht-haarlem-gescheurde-rand-donker-groen-footer-v2