Iron Heart Jeans kopen bij Arborator Denim Company

Ontdek de ongeëvenaarde duurzaamheid en stijl van Iron Heart, het toonaangevende Japanse merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige denim en ambachtelijk vakmanschap. Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 2002, staat Iron Heart synoniem voor kwaliteit en authenticiteit.

arborator-denim-company-maastricht-haarlem-merken-logo-donker-iron-heart
arborator-denim-company-maastricht-haarlem-gescheurde-rand-boven-geel-v2
arborator-denim-company-maastricht-haarlem-merken-logo-donker-iron-heart

Iron Heart Jeans, gemaakt voor motorrijders

Onze collectie omvat een uitgebreid assortiment aan denimkleding, van jeans tot jassen, doordrenkt met de essentie van Japanse traditie en modern design. Elk stuk is met zorg vervaardigd met behulp van premium materialen, wat resulteert in kleding die niet alleen comfortabel is, maar ook bestand tegen de tand des tijds.

Ontworpen voor liefhebbers van hoogwaardige mode en functionaliteit, biedt Iron Heart een unieke combinatie van esthetiek en robuustheid. Ontdek onze nieuwste collectie en omarm de tijdloze elegantie van Iron Heart, waar vakmanschap en innovatie samenkomen.

arborator-denim-company-maastricht-haarlem-gescheurde-rand-onder-geel-v2

SHINICHI HARAKI

In 2002 stichtte Haraki San (Shinichi Haraki) Iron Heart. Na 20 jaar actief te zijn geweest in de kledingindustrie in Japan, begon hij als patroonmaker voor Edwin Jeans en klom hij op tot ontwerper en uiteindelijk als Directeur voor het bedrijf. Hij besloot zijn brede ervaring te bundelen met zijn liefde voor motoren en zijn eigen kledinglijn te lanceren, met een focus op heavy-weight denim en duurzame stoffen, speciaal ontworpen voor en gericht op de motor community in Japan.

shinichi-haraki-denim-jeans-iron-heart-arborator
arborator-denim-company-maastricht-haarlem-gescheurde-rand-boven-geel-v2
denim-jeans-haarlem-centrum-arborator

Iron Heart, Wereldwijd Favoriet in Denim

Vandaag de dag is Iron Heart uitgegroeid tot een wereldwijd begrip. Niet alleen bij de motor liefhebbers maar ook binnen de Denim community is met name de heavy weight Jeans erg populair zoals de 21oz. en de 25oz.
Mijn favoriete model is de IH-777S (Triple7) in 21oz maar ook de Triple7 in 14oz vind ik vooral in de zomer fantastisch.
Naast de geweldige Jeans verkopen wij ook van Iron Heart de UHF-Shirts (Ultra Heavy Flannel), de Type II Denim Jacket en nog veel meer. Dus kom gezellig langs in onze mooie Denim Store in het centrum van Haarlem
See you later Arborator!

arborator-denim-company-maastricht-haarlem-gescheurde-rand-onder-geel-v2

Hoe Iron Heart Denim maakt

arborator-denim-company-maastricht-haarlem-gescheurde-rand-boven-geel-v2

Shop Iron Heart in onze Winkel

arborator-denim-company-maastricht-haarlem-slider-foto-winkel-haarlem-v2

Visit our store

Winkel Haarlem

Bekijk winkel

Dit vinden onze klanten

De roots van Arborator Denim Company

1984 “Martijn, doe je jas aan.” Ma staat al buiten. De boterhammen in een papieren zakje, de thermoskan gevuld met koffie. “Kom, we moeten opschieten: De klok wacht niet op ons.” Het is 4 uur, we rijden naar de bloemenveiling in Aalsmeer. Het is spannend. Iedere keer opnieuw. Er is geen tijd te verliezen. Letterlijk. De klok bepaalt.

arborator-denim-company-maastricht-haarlem-home-de-roots-zwart-wit-v2
arborator-denim-company-maastricht-haarlem-gescheurde-rand-donker-groen-footer-v2