Ontdek Filson, een Amerikaans Heritage merk bij Arborator Denim!

Welkom bij Filson, een iconisch Amerikaans Heritage merk dat al sinds 1897 bekend staat om zijn compromisloze vakmanschap en tijdloze stijl. Met een rijke geschiedenis die diep geworteld is in de wildernis van het Pacific Northwest, vertegenwoordigt Filson het avontuurlijke hart van de Amerikaanse pioniersgeest in Arborator’s collectie

logo-filson
arborator-denim-company-maastricht-haarlem-gescheurde-rand-boven-geel-v2
arborator-denim-filson-cloth-jacket-1

Authentieke Materialen, Ongeëvenaarde Duurzaamheid

Bij Filson draait alles om het gebruik van de beste materialen om producten te creëren die de tand des tijds doorstaan. Van hun legendarische waxed canvas tot hun robuuste wollen kledingstukken, elk item is ontworpen om bestand te zijn tegen de meest uitdagende omstandigheden. Filson’s reputatie voor duurzaamheid is ongeëvenaard en wordt al generaties lang erkend.

arborator-denim-company-maastricht-haarlem-gescheurde-rand-onder-geel-v2

Gemaakt voor Avontuur

Of je nu een weekend in de wildernis doorbrengt of je dagelijks leven doorbrengt in de stad, Filson-kleding en accessoires zijn gemaakt om te presteren. Hun tassen zijn de favoriet van ontdekkingsreizigers en stadsbewoners, terwijl hun jassen en broeken een combinatie van functionaliteit en tijdloze stijl bieden.

arborator-denim-duffle-bag-1
arborator-denim-company-maastricht-haarlem-gescheurde-rand-boven-geel-v2
logo-filson

Een Ervaring in Kwaliteit

Bij Filson draait het niet alleen om producten; het draait om een levensstijl. Elke creatie van Filson is doordrenkt van een gevoel van avontuur en vakmanschap dat moeilijk te evenaren is. Arborator Denim laat graag zien dat het dragen van Filson niet alleen het omarmen van een merk is; het is het omarmen van een erfenis.

arborator-denim-company-maastricht-haarlem-gescheurde-rand-onder-geel-v2

Ontdek de Filson-collectie 

Van hun iconische Mackinaw-jassen tot hun klassieke canvas reistassen, Filson blijft trouw aan zijn roots en blijft een van de meest gerespecteerde namen in de wereld Heritage kleding. Ontdek vandaag nog de tijdloze collectie van Filson bij Arborator Denim en bereid je voor op een leven vol avontuur en stijl.

 

Onze favoriete Filson items zijn: Tin Cloth Short Lined Cruiser Jacket, Tin Cloth Fold Jacket, Mackinaw Wool Jacket, Tin Cloth Small Duffle Bag

arborator-denim-tin-cloth-fold-jacket-1
arborator-denim-company-maastricht-haarlem-gescheurde-rand-boven-geel-v2

Shop Filson in onze Winkel

arborator-denim-company-maastricht-haarlem-slider-foto-winkel-haarlem-v2

Visit our store

Winkel Haarlem

Bekijk winkel

Dit vinden onze klanten

De roots van Arborator Denim Company

1984 “Martijn, doe je jas aan.” Ma staat al buiten. De boterhammen in een papieren zakje, de thermoskan gevuld met koffie. “Kom, we moeten opschieten: De klok wacht niet op ons.” Het is 4 uur, we rijden naar de bloemenveiling in Aalsmeer. Het is spannend. Iedere keer opnieuw. Er is geen tijd te verliezen. Letterlijk. De klok bepaalt.

arborator-denim-company-maastricht-haarlem-home-de-roots-zwart-wit-v2
arborator-denim-company-maastricht-haarlem-gescheurde-rand-donker-groen-footer-v2