Pendleton, een Heritage merk van Tijdloze Klasse

Welkom bij Pendleton, een toonaangevend Heritage merk dat sinds 1863 synoniem staat voor vakmanschap, traditie en tijdloze klasse. Pendleton’s erfenis begon met het weven van hoogwaardige wollen stoffen in de Pacific Northwest, en vandaag de dag blijft het merk geliefd om zijn iconische patronen cluben kwaliteitsproducten. Maak kennis met Pendleton bij Arborator Denim.

pendleton-logo
arborator-denim-company-maastricht-haarlem-gescheurde-rand-boven-geel-v2
arborator-denim-pendleton-wool-coat

Traditioneel Amerikaans Vakmanschap 

Pendleton’s rijke geschiedenis weerspiegelt de essentie van Amerikaans vakmanschap. De unieke wolproducten van Pendleton worden gewaardeerd om hun uitmuntende kwaliteit en unieke ontwerpen, die de erfenis van het merk vieren.

arborator-denim-company-maastricht-haarlem-gescheurde-rand-onder-geel-v2

Tijdloze Stijl voor Moderne Ontdekkers 

Of je nu op zoek bent naar een klassieke Pendleton deken, een warme wollen trui of een stijlvolle shirt. Arborator Denim Company biedt tijdloze Pendleton stukken die de tand des tijds doorstaan. Hun producten zijn ontworpen voor avonturiers die waarde hechten aan kwaliteit en stijl.

arborator-denim-pendleton-wool-shirt
arborator-denim-company-maastricht-haarlem-gescheurde-rand-boven-geel-v2
arborator-denim-pendleton-accessoires

Heritage met een Hedendaagse Twist

Pendleton blijft trouw aan zijn erfgoed, maar omarmt ook moderniteit met innovatieve ontwerpen en samenwerkingen. Elk item straalt vakmanschap uit en vertelt een verhaal van ambachtelijkheid en authenticiteit.

arborator-denim-company-maastricht-haarlem-gescheurde-rand-onder-geel-v2

Ontdek de Pendleton Collectie

Van de iconische Pendleton dekens tot hun veelzijdige kleding en accessoires, ontdek de tijdloze schoonheid van Pendleton bij Arborator Denim Company. Stap bij ons in de wereld van Pendleton en omarm een erfenis van kwaliteit, stijl en avontuur en bezoek de winkel.

arborator-denim-pendleton-blanket
arborator-denim-company-maastricht-haarlem-gescheurde-rand-boven-geel-v2

Shop Pendleton in onze Winkel

arborator-denim-company-maastricht-haarlem-slider-foto-winkel-haarlem-v2

Visit our store

Winkel Haarlem

Bekijk winkel

Dit vinden onze klanten

De roots van Arborator Denim Company

1984 “Martijn, doe je jas aan.” Ma staat al buiten. De boterhammen in een papieren zakje, de thermoskan gevuld met koffie. “Kom, we moeten opschieten: De klok wacht niet op ons.” Het is 4 uur, we rijden naar de bloemenveiling in Aalsmeer. Het is spannend. Iedere keer opnieuw. Er is geen tijd te verliezen. Letterlijk. De klok bepaalt.

arborator-denim-company-maastricht-haarlem-home-de-roots-zwart-wit-v2
arborator-denim-company-maastricht-haarlem-gescheurde-rand-donker-groen-footer-v2