Nudie Jeans, denim van 100% biologisch katoen

Nudie Jeans is een Zweeds denimbrand dat in 2001 is opgericht. Het team achter Nudie houdt van jeans. Het is een passie die ze delen met iedereen die met pijn in zijn hart afscheid moet nemen van een versleten spijkerbroek. Nudie Jeans gebruikt denim van 100% biologisch katoen. Naast denim kan alleen leer zo mooi verouderen. Het wordt door de drager gevormd tot een tweede huid. Je jeans passen zich aan je levensstijl aan. Hoe langer je ze draagt, des te meer karakter ze krijgen. Het is de ambitie van Nudie Jeans om denim op een milieuvriendelijke, maar ook maatschappelijk verantwoorde manier te produceren.

arborator-denim-company-maastricht-haarlem-gescheurde-rand-boven-geel-v2
arborator-denim-company-maastricht-haarlem-merken-logo-donker-nudie-jeans-co

Een Nudie Jeans broek heeft een eigen karakter

De jeans van Nudie zijn een weerspiegeling van het dagelijks leven. Nudie Jeans werd opgericht door Maria Erixon. Zij vindt dat een spijkerbroek meer is dan alleen een kledingstuk. Het heeft een eigen karakter, een eigen ziel. Nudie laat zich niet inspireren door allerlei nieuwe, vluchtige trends. Het merk wil jeans produceren die een lange tijd mee kunnen gaan en dus niet trendgevoelig zijn. Nudie Jeans hecht veel waarde aan de eerlijke productie van hun jeans en wil dat de medewerkers eerlijk worden behandeld. Zo wordt er voor gezorgd dat de mensenrechten worden nageleefd en dat de medewerkers een eerlijk loon en normale werktijden krijgen.

 

Nudie Jeans draagt zijn steentje bij aan het milieu door gebruik te maken van organisch denim. Dit denim wordt op een biologische manier geproduceerd en is dus beter voor het milieu.

arborator-denim-company-maastricht-haarlem-gescheurde-rand-onder-geel-v2

Shop Nudie Jeans Co in onze winkel

arborator-denim-company-maastricht-haarlem-slider-foto-winkel-haarlem-v2

Visit our store

Winkel Haarlem

Bekijk winkel

Dit vinden onze klanten

De roots van Arborator Denim Company

1984 “Martijn, doe je jas aan.” Ma staat al buiten. De boterhammen in een papieren zakje, de thermoskan gevuld met koffie. “Kom, we moeten opschieten: De klok wacht niet op ons.” Het is 4 uur, we rijden naar de bloemenveiling in Aalsmeer. Het is spannend. Iedere keer opnieuw. Er is geen tijd te verliezen. Letterlijk. De klok bepaalt.

arborator-denim-company-maastricht-haarlem-home-de-roots-zwart-wit-v2
arborator-denim-company-maastricht-haarlem-gescheurde-rand-donker-groen-footer-v2