Red Wing heritage boots

Het verhaal van Red Wing-schoenen, ook wel Red Wing Heritage genoemd, is een typisch voorbeeld van de ‘American Dream’. Schoenverkoper Charles Beckman zag de grote vraag naar sterke en tegelijkertijd comfortabele werkschoenen. Het was opvallend dat hier nog geen aanbod in was. In 1905 richtte hij daarom de ‘Red Wing Shoe Company op. Het logo en de naam waren een ode aan de inheemse Amerikaan ‘Red Wing’, leider van de bewoners van het bovenste gebied van de Mississippi-rivier.

arborator-denim-company-maastricht-haarlem-merken-logo-donker-red-wing-shoes
arborator-denim-company-maastricht-haarlem-gescheurde-rand-boven-geel-v2
arborator-denim-company-maastricht-haarlem-merken-logo-donker-red-wing-shoes

Het succes van de Red Wing Shoe Company

Het grote succes van de Red Wing Shoe Company is grotendeels te wijten aan feit dat het bedrijf nooit afbreuk deed aan hun producten, comfort en kwaliteit. Hierdoor kan het hoogwaardige vakmanschap en de ongekende aandacht voor detail voortbestaan. De belangrijkste elementen van een Red Wing-schoen zijn het drievoudige stiksel, sterke Goodyear welt en premium leersoorten.

 

Bekendste schoenen/modellen zijn de Iron Rangers, Moc Toe en de Blacksmith in de uitvoeringen: Copper Rough & Tough, Hawthorne 8083, Oxblood 8119, Moctoe Classic 875

arborator-denim-company-maastricht-haarlem-gescheurde-rand-onder-geel-v2

Shop Red Wing boots in onze winkel

arborator-denim-company-maastricht-haarlem-slider-foto-winkel-haarlem-v2

Besuchen Sie unser Geschäft

Geschäft Haarlem

Shop ansehen

Das ist die Meinung unserer Kunden

Die Wurzeln der Arborator Denim Company

1984 "Martin, zieh deinen Mantel an." Ma ist schon draußen. Die belegten Brote in einer Papiertüte, die Thermoskanne mit Kaffee gefüllt. "Komm, wir müssen uns beeilen: Die Uhr wird nicht auf uns warten." Es ist 4 Uhr, wir fahren zur Blumenversteigerung in Aalsmeer. Es ist aufregend. Jedes Mal. Es gibt keine Zeit zu verlieren. Buchstäblich. Die Uhr bestimmt.

arborator-denim-company-maastricht-haarlem-home-de-roots-zwart-wit-v2
arborator-denim-company-maastricht-haarlem-gescheurde-rand-donker-groen-footer-v2